Storing Remeha ketel

Remeha storing

Als u een Remeha cv ketel heeft  met een van de onderstaande codes kunt u Mooyman bellen om u cv ketel te repareren.

De meest voorkomende storingen van de Remeha Avanta vind u hier onder.

E4 Geen vlamvorming, controleer of de gaskraan is geopend.

E5 Geen goede ionisatie.

E6 Ongewenste vlamvorming

E8 Ventilator problemen

E10, E7, E9 Temperatuur storing, open meer radiatoren en/of bijvullen

E13 Sensor defect

E43, E44, E45 parameterfout

Natuurlijk kunt u zelf controleren of de waterdruk voldoende is in het systeem en of er gas aanwezig is. De waterdruk moet altijd boven de 1 Bar zijn, ongeacht de temperatuur in de cv-installatie. Als u de cv ketel gaat bijvullen dan vult u deze nooit hoger dan 2 Bar. Daarna kunt u de cv ketel resetten door op de R te drukken. Als de cv ketel na het ontluchting progamma weer in storing gaat is het verstandig niet te blijven herhalen. Dit is een teken dat er echt iets met uw cv ketel aan de hand is. U kunt eventueel de stekker uit het stopcontact verwijderen en de gaskraan sluiten om er zeker van te zijn dat er geen onveilige situatie kan ontstaan.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op via mail of bel onze monteur voor een storingsbezoek. In de meeste gevallen kunnen wij u al dezelfde dag helpen om het probleem weer op te lossen. Wij zijn werkzaam in de regio Den haag en werken ook veel in Rijswijk en Voorburg.

Ook verhelpen wij storingen aan de Remeha Tzerra, Calenta en de Quinta.

Wij hebben de meeste onderdelen van deze cv-ketels op voorraad, daardoor kunnen wij u ook in het weekend en ’s avonds helpen. Mooyman Verwarming is 7 dagen per week van 8 tot 22 uur voor u bereikbaar voor storingen.

Bel met Mooyman 0703902575 voor een afspraak