Skip to main content

Storing cv ketel?

 

Heeft u onverhoopt een storing cv ketel dan lossen wij dat snel en vakkundig voor u op. Mooyman Verwarming is erkend installateur gecertificiteerd volgens de BRL K25000 en specialist op het gebied van cv ketels. Onze grote voorraad aan originele onderdelen voor bijna alle merken cv ketels kunnen wij u ook ’s avonds en in het weekend weer in de warmte zetten.

Storing cv ketel merken

De merken waar wij veel mee werken zijn Intergas, Vaillant, Nefit, Bosch, Daalderop en Remeha. Als wij voor het eerst bij uw cv ketel komen zullen wij gelijk een eerlijke analyse maken of de cv ketel de reparatie waard is. Natuurlijk heeft u zelf de keuze of u het toestel wilt laten maken. Als u problemen zijn opgelost heeft u de mogelijkheid om bij Mooyman een onderhoudscontract af te sluiten zodat u toestel jaarlijks wordt gecontroleerd en schoongehouden.

Dit voorkomt een storing aan uw cv ketel en het toestel houdt een laag gasverbruik. Ook maakt dit uw cv ketel een stuk veiliger doordat slechte pakkingen en lekkages tijdig worden vervangen en verholpen.

U kunt ons 7 dagen per week tot ’s avonds 22 uur bereiken voor storingen.

Bel 0703902575 of mail voor een afspraak