,

Onderhoud cv ketel

Mooyman uw erkende installateur is specialist op het gebied van onderhoud cv ketels. Doordat uw cv-ketel bij het onderhoud wordt schoon gemaakt en gecontroleerd wordt op gebreken en opnieuw wordt afgesteld verhoogd dit de bedrijfszekerheid en de veiligheid van uw toestel. De cv ketel kan door goed onderhoud tot wel 8% procent zuiniger worden.

Wij houden u op de hoogte

Wij sturen u elk jaar een kaartje of een email om u eraan te herinneren dat uw toestel weer aan een onderhoudsbeurt toe is. U hoeft dit niet zelf bij te houden.

Onderhoud aan cv ketels

Mooyman verwarming doet onderhoud aan de volgende merken cv-ketels. Nefit, Remeha, Vaillant, Intergas, Daalderop en Bosch. Van deze cv-ketels zijn de meest voorkomende onderdelen ook op voorraad in onze auto, zodat we u snel en dus ook ’s avonds en in het weekend kunnen helpen mocht er onverwacht toch een probleem met uw toestel zijn. Voor storingen tot 1 jaar na de onderhoudsbeurt worden geen  kosten gerekend voor het voorrijden.
Voor het maken van een afspraak voor het onderhoud kunt u contact opnemen tussen 9.00 uur en 17.00 uur (maandag t/m vrijdag) via de mail  of bel 070 – 390 25 75

Onderhoud cv voordelen

Langere levensduur
Hoe beter de cv ketel onderhouden is hoe langer deze mee gaat.

Veiligheid
1 x per jaar onderhoud verhoogd de brandveiligheid en verlaagd de kans op lekkage van koolmonoxide bij u rookgasafvoer.

Storingen voorkomen
Kleine problemen worden opgelost. U voorkomt dat uw cv ketel of  geiser op een ongunstig moment uitvalt.

Reparatiekosten besparend
Cv-ketel onderdelen gaan langer mee bij jaarlijks onderhoud.

Milieuvriendelijker
Met een betere verbranding van gas is een goed onderhouden cv ketel beter voor het milieu.

Zuiniger
Een goed onderhouden ketel is zuiniger, dit kan tot wel 10% procent zijn.