Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel

Mooyman Verwarming is specialist in het vervangen en installeren van nieuwe cv ketel. Wij zijn gecertificeerd volgens de BRL K25000 voor het alle werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming of andere warmtebronnen. Mooyman installeert uw nieuwe toestel vakkundig en volgens alle volgens de fabrikant en wettelijke voorwaarden. Voor het vervangen of het installeren van uw cv ketel maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij installeren alle veelvoorkomende merken cv-ketels zoals Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit en Daalderop.

Natuurlijk kunnen wij u adviseren welke  cv ketel of boiler het beste past bij uw woning en uw warmwater behoefte. Wij hebben goed contact met de diverse fabrikanten zodat de garantie op uw nieuwe cv ketel of boiler  ook goed geregeld is. Wij werken dan ook alleen met originele onderdelen zodat u een betrouwbaar en veilig toestel heeft. In de meeste gevallen installeren wij uw nieuw ketel binnen 1 dag en kan u dus ’s avonds weer van een warm huis en een warme douche genieten. En ook nadat deze geinstalleerd is kunt u rekenen op een goede en snelle servicedienst die 7 dagen per week bereikbaar is. Ook bieden wij een onderhoudscontract aan waardoor u uw cv ketel in goede conditie en veilig houdt.

Wij zijn veel werkzaam in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. Woont u hier in de buurt dan helpen wij u graag met onze vakkundige monteurs.

Mooyman verwarming is uw verwarmingsinstallateur in de regio Den Haag!